Ο Lewis Hamilton χρίζεται Ιππότης!


Μετά από τον έβδομο τίτλο του, το παλάτι αποφάσισε να χρίσει τον Lewis Hamilton ιππότη, τον μόνο από τον χώρο των αγώνων που έλαβε αυτή τη διάκριση κατά τη διάρκεια της καριέρας του! Arise, sir Lewis!

  • 31/12/2020

O Lewis Hamilton έχει δεχτεί διάφορα βραβεία και τίτλους στο παρελθόν, το να χριστεί κανείς όμως ιππότης του στέμματος, δεν είναι αστεία υπόθεση. Η διάκριση αυτή κρατάει από το μεσαίωνα και είναι μία από τις υψηλότερες τιμές που μπορεί να δεχτεί κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τα ιδιαίτερα κατορθώματά του σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα.

Μέχρι στιγμής, από το χώρο της Formula 1 υπάρχουν ήδη πέντε προσωπικότητες που έχουν λάβει πριν από αυτόν τον τίτλο του sir. Πρόκειται για τους Sir Jackie Stewart, Sir Stirling Moss, Sir Frank Williams, Sir Patrick Head και Sir Jack Brabham.

Όσο για τον Hamilton, το 2020 δεν έχει κανένα λόγο να το θεωρεί κακή χρονιά. Πέρα από τον έβδομο τίτλο του, πέρα από τον τίτλο του sir, ήταν μία χρονιά που κατέρριψε μερικά ακόμη ρεκόρ, αφήνοντας πίσω του τον Michael Schumacher. Από αύριο, βέβαια, ξημερώνει μία νέα χρονιά. Και ο 35χρονος έχει ακόμα ζωή μπροστά του να ανέβει ακόμα ψηλότερα.