Οι φωτογραφίες των ολοκαίνουργιων BMW X3 και iX3 διέρρευσαν στην Κίνα


Η BMW είχε σκοπό να αποκαλύψει τις ανανεωμένες X3 και iX3 τον Ιούνιο, αλλά οι πρώτες φωτογραφίες τους κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

  • 14/5/2021

Η BMW σίγουρα δεν θα ήθελε να δούμε από τόσο νωρίς τα ανανεωμένα της crossover αφού έχει σκοπό να τα αποκαλύψει τον Ιούνιο, αλλά το δίδυμο των επερχόμενων μοντέλων διέρρευσε στην Κίνα. Πώς έγινε αυτό; Είναι απλό. Αυτό συνέβη γιατί κάθε όχημα που διατίθεται στην κινέζικη αγορά εμφανίζεται στον ιστότοπο του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή μας είναι το BMW X3 facelift, το οποίο συνοδεύεται από το ηλεκτρικό iX3. Σας υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τις κινεζικές εκδόσεις των δύο crossover, αλλά τα παγκόσμια μοντέλα θα είναι σχεδόν τα ίδια.

Σας θυμίζει ότι και σε εμάς η μάσκα της ΙΧ3;
Σας θυμίζει ότι και σε εμάς η μάσκα της ΙΧ3;

Ευτυχώς, οι γρίλιες των "νεφρών" εξακολουθούν να έχουν σχετικά κανονικό μέγεθος και οι δύο πλευρές είναι πλέον συνδεδεμένες για να αντικατοπτρίζουν άλλα πρόσφατα μοντέλα της BMW. Τόσο η Χ3 όσο και το αδελφό του ηλεκτρικό iX3 έχουν το εξοπλιστικό πακέτο M Sport Package φέροντας ελαφρώς πιο επιθετικούς μπροστινούς προφυλακτήρες και μεγάλης διαμέτρου μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι η BMW δίνει ήδη μία νέα εμφάνιση στο iX3, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ηλεκτρικό crossover παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2020.  Ωστόσο, έχει νόημα καθώς οι Βαυαροί θέλουν μια συγγένεια στη σχεδίαση στη σειρά X3 δίνοντας στο συμβατικό μοντέλο και το ηλεκτρικό ξαδερφάκι του το ίδιο στυλ.

Οι ανανεωμένοι προβολείς και τα πίσω φώτα αποτελούν μέρος του Life Cycle Impulse, και στην περίπτωση του X3 xDrive30i που απεικονίζεται εδώ, έχουν επιλεχθεί μεγάλες διπλές απολήξεις εξάτμισης για να αντικαταστήσουν τις μικρότερες στρογγυλές άκρες της προ-facelift έκδοσης. Στον πίσω προφυλακτήρα υπάρχουν δύο ψεύτικοι κατακόρυφοι αεραγωγοί, μια τάση σχεδιασμού που δείχνει να γίνεται must.

Τα facelift μοντέλα X3 και iX3 πρόκειται να παρουσιαστούν κάποια στιγμή τον Ιούνιο και αναμένεται να έχουν και κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό. Απομένει να δούμε αν η νέα γενιά του συστήματος ψυχαγωγίας iDrive 8 είναι μέρος των ανανεωμένων μοντέλων και εάν η BMW σκοπεύει να ηλεκτροδοτήσει το συμβατικό X3 με μία ήπια υβριδική έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η BMW X3 μπήκε σε τροχιά ανανέωσης

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.