Οι Hoonigan τιμούν τη μνήμη του Ken Block και πνίγουν στον καπνό το Las Vegas (video)


Δείτε πώς ο καπνός κι η μυρωδιά των καμένων ελαστικών «έπνιξαν» το Las Vegas.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: AUDI, Hoonigans - Instagram
  • 7/11/2023

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης SEMA, οι Hoonigan, η δεύτερη οικογένεια του Ken Block, απέτισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο τους φίλο και συνεργάτη, κάνοντας burnouts στο λεγόμενο 'Burnyard' στο κέντρο της πόλης του Las Vegas.

Στα burnout συμμετείχαν κάθε είδους οχήματα, όπως van, φορτηγά, «συμβατικά» αυτοκίνητα κ.α.. Είτε από στάση, είτε σε στυλ drift, η ομάδα των Hoonigan «έκαψε» τόσα λάστιχα που ένα τεράστιο σύννεφο καπνού έφερε ομίχλη στο Las Vegas για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με κατοίκους κοντινών ξενοδοχείων και άλλων κτιρίων, το νέφος έφτασε τόσο ψηλά που κάλυψε εντελώς τους χαμηλότερους ορόφους, ώσπου φυσικά διαλύθηκε μετά από λίγο.

Η εκδήλωση άφησε πίσω δεκάδες, ή μάλλον εκατοντάδες καμένα ελαστικά, αφού πάνω από 30 αυτοκίνητα έδωσαν το παρών, συμπεριλαμβανομένων Nissan GT-R με κινητήρες V8, αλλά και μιας λιμουζίνας που έκανε άλματα πάνω από ένα camper.

Την εμφάνισή της έκανε κι η κόρη του Ken Block, Lia, η οποία οδήγησε στο όριο την Hoonicorn Mustang. Η ίδια ανέφερε σε δημοσίευση στο Instagram ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε το Hoonicorn από το 2021:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Lia Block έτρεξε στο Pikes Peak με την Porsche των 1.400 PS του πατέρα της (video)

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά – Η Lia Block κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα ράλλυ

Το Audi Hoonitron του Ken Block «τα βάζει» με το Quattro S1 στο 400άρι (video)