Οι πρώτες εικόνες του νέου Mitsubishi Outlander


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Mitsubishi Outlander, το οποίο αποφάσισε να επιλέξει έναν διαφορετικό σχεδιαστικό δρόμο ώστε να εξωτερικεύσει την τεχνολογική υπεροχή του.

  • 9/12/2020

To νέο Mitsubishi Outlander αποτελεί γεγονός! Οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του ιαπωνικού SUV κάνουν τον γύρο του Διαδικτύο, αποκαλύπτοντας τον ιδιαίτερο σχεδιαστικό κώδικα που έχει ακολουθήσει η πρόταση της Mitsubishi στην προσπάθειά της να εξωτερικεύσει τον πλούσιο τεχνολογικό της κόσμο.

H ιδιαιτερότητα της σχεδίασης εντοπίζεται στο ρύγχος του αμαξώματος και ειδικότερα τους προβολείς που έχουν ακροβολιστεί στις δύο άκρες του προφυλακτήρα, δημιουργώντας σε συνδυασμό με τα φώτα ημέρας μιας ασυνήθιστη σύνθεση.

Κατά τ’ άλλα, το νέο Mitsubishi Outlander έχει διατηρήσει σχεδόν αμετάβλητες τις επιβλητικές διαστάσεις του και εν μέρει τις αναλογίες του, συντηρώντας τις γέφυρες με το πρόσφατο παρελθόν του.

Από αυτό άλλωστε θα προέλθει κατά πάσα πιθανότητα και το πλαίσιο, όπως άλλωστε και το plug-in υβριδικό σύνολο το οποίο με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις θα εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί αν η Mitsubishi θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα προσφέρει μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του SUV στα πρότυπα των βασικών ανταγωνιστών της.

Όπως και να έχει οι πιθανότητες παρουσία του νέου Mitsubishi Outlander στην ευρωπαϊκή αγορά είναι λιγοστές καθώς η ιαπωνική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεση της να αποχωρήσει σταδιακά από τη γηραιά ήπειρο.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμάζουμε το Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 TC MT 2WD

Δοκιμάζουμε το σκληροτράχηλο Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD