Οι stars της Μπαρτσελόνα στο podcast της CUPRA


Στο πλαίσιο της συνεργασίας των «Μπλαουγκράνα» με τον Ισπανό κατασκευαστή, πέντε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έκατσαν πίσω από τα μικρόφωνα και αποκαλύφθηκαν.

  • 1/12/2021

Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν η Μπαρτσελόνα και η CUPRA ανακοίνωναν την εμπορική τους συνεργασία με την οποία θα προχωρούσαν για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές σεζόν. Τα κοινά σημεία, άλλωστε, των δύο εταίρων είναι αρκετά με την έδρα τους, την Καταλονία, το πλέον ξεχωριστό.

Σε αυτό το πλαίσιο οι αστέρες της Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκαν στο podcast της CUPRA που φέρει την ονομασία “The Impulse” και μίλησαν στην επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της εταιρίας κα. Cιcilia Taieb για τους όλα εκείνα που τους οδήγησαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και την επίδραση της νέας γενιάς αθλητών στην διαμόρφωση της επόμενης μέρας.

Το συγκεκριμένο podcast είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και χωρίζεται σε δύο επεισόδια. Πιο αναλυτικά, στο πρώτο οι Marc ter Stegen και Frenkie de Jong μιλάνε για το πάθος τους να βελτιώνονται καθημερινά τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως άνθρωποι, ενώ στο δεύτερο οι πιο «πιτσιρικάδες» Ansu Fati, Pedri και Eric Garcia συζητούν για τον ρόλο που έχουν οι νέες γενιές στην διαμόρφωση της επόμενης μέρας.

Παράλληλα οι παίκτες προχώρησαν και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις που ξέφευγαν από το κεντρικό πλαίσιο της συζήτησης. Για παράδειγμα ο Ter Stegen μίλησε για τον γιο του που δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα παρά για το ποδόσφαιρο, ενώ ο Pedri όταν ρωτήθηκε για το σημαντικότερο «αξεσουάρ» στο CUPRA του απάντησε «ο αδελφός μου» αφού είναι 19 και δεν έχει αποκτήσει ακόμα δίπλωμα οδήγησης.