Όταν ο Ken Block μάς ξεναγούσε στο προσωπικό του γκαράζ (video)


Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε μια απολαυστική ξενάγηση στο γκαράζ του αδικοχαμένου Ken Block, όπου παρουσίαζε γεμάτος περηφάνια το ζηλευτό περιεχόμενό του.

  • 3/1/2023

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο αδικοχαμένος Ken Block άνοιγε τις πόρτες του προσωπικού του γκαράζ και μας έδινε μια απολαυστική ξενάγηση σε έναν χώρο που δημιούργησε ο ίδιος, για να φιλοξενεί και να συντηρεί τα αγαπημένα του... αντικείμενα.

Ανάμεσα στα οχήματα που κατέγραψε ο φακός ήταν η πολιτική εκδοχή ενός Ford RS2000 που παράχθηκε σε μόλις 200 μονάδες.

Εξίσου εκκεντρική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η επιλογή ενός Buggy της Cam-Am, το οποίο ο Αμερικανός οδηγός αγώνων χρησιμοποιούσε συχνά στις αποδράσεις του, έχοντας προσαρμόσει μια σταθερή βάση ποδηλάτων.

Τα ποδήλατα άλλωστε ήταν ένα από τα αγαπημένα του χόμπι και αφού διατηρούσε μια πλούσια συλλογή που είχε την υπογραφή της Specialized.

Φυσικά στο γκαράζ βλέπουμε και το ψυγείο με τα ενεργειακά ποτά της Monster, όπου υπήρξε για χρόνια ένας ενός εκ των βασικών χορηγών του Αμερικανού, ενώ στα πλάνα μπαίνει και ένας άριστα οργανωμένος και εξοπλισμένος πάγκος εργασίας πάνω στο οποίο μαστόρευε τα οχήματά του.

Δείτε την ξενάγηση στο γκαράζ του Ken Block…