Pagani Zonda R vs Huayra R: Η απόλυτη μονομαχία για τον κορυφαίο ήχο V12 (video)


Στο «Ναό της ταχύτητας», τη θρυλική πίστα της Monza, δύο supercars με εξαιρετικούς V12 κινητήρες, διαγωνίζονται για την απολαυστικότερη μελωδία!

  • ΦΩΤΟ: NM2255 Car HD Videos
  • 23/1/2023

Η Pagani είναι γνωστή για τα supercars της και τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους. Όταν είναι ακίνητα, είναι θαυμαστά για την πολυτέλεια, την «αγριάδα» και την αεροδυναμική τους εμφάνιση. Όταν όμως οι κινητήρες τους μπουν σε λειτουργία, ο εκκωφαντικός ήχος του V12 μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Δύο από τα αριστουργήματα του Horacio Pagani βρέθηκαν στην πίστα της Monza, και «μονομάχησαν», όχι για τον τίτλο του ταχύτερου, αλλά για τον «βρυχηθμό» που παράγει το καθένα.

Πρόκειται για μία Pagani Zonda R και μία Pagani Huayra R, με τη μάχη να μοιάζει σα να έχει ξεπηδήσει από τα βιβλία της ιστορίας της εταιρείας, αφού η Zonda αποτελεί τον πρόγονο της Huayra. Η διαφορά στην απόδοση είναι αξιοσημείωτη, καθώς η Zonda R παράγει 750 ίππους, σε αντίθεση με τους 850 ίππους της Huayra R, όμως ο ήχος είναι παρόμοιος, βάζοντας ένα πραγματικό δίλημμα στους λάτρεις της ταχύτητας.

Δείτε την απόλυτη μονομαχία: