Pagani Zonda Revolucion: Σε πλειστηριασμό για 5 εκατ. δολάρια!


Μία ξεχωριστή και πανέμορφη Pagani Zonda Revolucion, η οποία κυκλοφόρησε σε πέντε μόλις μονάδες, βγαίνει σε δημοπρασία ψάχνοντας …γερό πορτοφόλι.

  • 17/5/2021

Μπορεί η Pagani Huayra να κυκλοφορεί εδώ και μια δεκαετία και να είναι εντυπωσιακότατη, όμως η Zonda εξακολουθεί και παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Τώρα, αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει μεγαλύτερο ποσό στο τραπεζικό του λογαριασμό, από ότι το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν μερικών κρατών, μήπως ήρθε η ώρα για την απόκτηση αυτής της υπερσπάνιας Zonda Revolucion;

Η εταιρεία κατασκεύασε μόλις πέντε κομμάτια από το συγκεκριμένο hypercar, κάτι που το καθιστά φυσικά συλλεκτικότατο. Και ένα από αυτά πρόκειται να δημοπρατηθεί στην BH Auction. Το ιταλικό μοντέλο Revolucion παρήχθη το 2013 και πιθανολογείται πως είναι το μοναδικό που έχει αυτό το μπλε φινίρισμα στο εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος, το οποίο είναι από ανθρακόνημα.

Η Pagani είναι κορυφαία στη χρήση ανθρακονημάτων και εκτός των βασικών μερών του αυτοκινήτου, το ανθρακόνημα και μάλιστα σε μπλε τόνους κυριαρχεί και σε άλλα τμήματά του, που το κάνουν να είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του.

Αναμφίβολα ο άνθρωπος που παρήγγειλε αυτή τη Zonda Revolucion ήταν λάτρης του μπλε, αφού ακόμα και στο εσωτερικό δεν απουσιάζει από πουθενά. Τα απίθανα καθίσματα bucket από alcantara και δέρμα διαθέτουν δύο διαφορετικούς τόνους του μπλε, ενώ σημεία όπως στο τιμόνι, στο καντράν ή οι αεραγωγοί είναι επίσης χρωματισμένοι μπλε.

Κατά τα άλλα, η καμπίνα διαθέτει κι άλλο …ανθρακόνημα. Έχοντας ως βάση τις τιμές που έχουν αγγίξει οι σπάνιες Pagani Zonda, η Revolucion προβλέπεται από τους ειδικότερους να φτάσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια!