Παιχνίδια στο χιόνι με Porsche 911 (Video)


Ο καλοκαιρινός καιρός αυτή την εποχή σημαίνει εκδρομές σε παραλία και μπάνιο στη θάλασσα. Συνεπώς, τι νόημα έχει, τώρα, μια παγωμένη λίμνη και τέσσερις Porsche 911; Διασκεδαστικά βαθύ, θα λέγαμε.

  • 10/6/2020

Η Porsche 911 δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο που σου έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για αγώνες αντοχής. Μπορεί η αντίστοιχη έκδοση της 959, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, να έχει μείνει μια κλασική εικόνα, αλλά είναι μια στιγμή του παρελθόντος. Όμως, οι φίλοι της 911 μπορούν να την φανταστούν σε πολλούς ρόλους και μάλιστα κάποιοι από αυτούς να κάνουν τις σκέψεις τους πράξη.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της εταιρείας Kelly-Moss Road and Race, ενός συνεργείου στην αμερικανική πολιτεία του Wisconsin. Λάτρεις του γερμανικού μοντέλου, θέλησαν να δημιουργήσουν κάποια αγωνιστικά οχήματα με προδιαγραφές «σαφάρι», δηλαδή να μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες αντοχής σε χώμα. Έτσι μετέτρεψαν δύο 911 Carrera του 1984 για να μπορούν να λάβουν μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση αλλά και σε αγώνες σε χιονισμένες διαδρομές.

Φυσικά, μια παγωμένη λίμνη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προπόνηση, αλλά και παιχνίδι για μεγάλα παιδιά. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τις δημιουργίες τους αλλά και μία σύγχρονη Porsche 911 Turbo S να ντριφτάρει στον πάγο.