Παρουσιαστής του Top Gear διαλύει μια Lamborghini Diablo


ΜΙΑ LAMBORGHINI DIABLO ΑΞΙΑΣ 300.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ TOP GEAR ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο RICHARD HAMMOND ΚΑΙ Ο JEREMY CLARKSON.

  • 16/6/2020

Μπορεί η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή Top Gear να μην διανύει την καλύτερή της περίοδο μετά και την αποχώρηση των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι οι παραγωγές υπολείπονται εκείνων του ένδοξου παρελθόντος.

Έτσι, λοιπόν, οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπές –μεταξύ των οποίων και ο πολύς Criss Harris- βρέθηκαν στην βρετανική επαρχία για τις ανάγκες ενός νέου επεισοδίου. Μαζί τους και τρία σπάνια supercars από τη χρυσή δεκαετία του 1990. Μια Ferrari F40, μια Lamborghini Diablo και μια Jaguar XJ220.

Τα πράγματα βέβαια δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε το επιτελείο της εκπομπής, καθώς σε ένα από τα περάσματα, ο Paddy McGuinness έχασε τον έλεγχο της Lamborghini Diablo με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός δρόμου.

Για καλή του τύχη, το ιταλικό supercar έπεσε μάλλον στα μαλακά και εκείνος κατάφερε να το εγκαταλείψει χωρίς να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχές οι οποίες επέβλεπαν τα γυρίσματα της εκπομπής καθώς και οι διασώστες που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον Βρετανό παρουσιαστή.

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στον παρελθόν, με τον Richard Hammond να έχει κινδυνεύσει τουλάχιστον δύο φορές να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής

.