Περισσότερες πληροφορίες για τη Ferrari Purosangue


ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ FERRARI ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SUV ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 23/9/2019

Σε συνέντευξή του που έδωσε σε βρετανικό περιοδικό ο κ. Michael Leiters, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της Ferrari, ανακοίνωσε λίγα στοιχεία για το SUV μοντέλο που εξελίσσει η εταιρεία του Maranello και το οποίο, προς το παρόν, είναι γνωστό ως Purosangue. Όπως είπε ο κ. Leiters, το νέο μοντέλο της Ferrari έχει την κωδική ονομασία 175 και είναι ένα από τα 15 που σχεδιάζει να παρουσιάσει πριν το 2023.

Σύμφωνα με τον κ. Leiters, η Ferrari, εφεξής, θα χρησιμοποιεί δύο πλατφόρμες για τα μελλοντικά μοντέλα της και η Purosangue θα βασίζεται σε αυτή που θα προορίζεται για όσα θα έχουν τον κινητήρα εμπρός ή εμπρός στο κέντρο. Και οι δύο πλατφόρμες θα μπορούν να δεχτούν V6, V8 και V12 κινητήρα, υβριδικό σύστημα ή τετρακίνηση, καθώς και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο κ. Leiters δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι της Ferrari έχουν εγκρίνει το σχήμα που θα έχει το αμάξωμα της Purosangue. Το SUV μοντέλο θα είναι τετραθέσιο και θα έχει ως βασικό άξονα τις επιδόσεις εντός δρόμου, ενώ θα παρέχει και κάποια δυνατότητα κίνησης εκτός αυτού. Για τον λόγο αυτό, η ανάρτησή του θα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη και ρυθμιζόμενη κατ’ ύψος. Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2022.