Πωλείται Jeep Wrangler Limo με μήκος οκτώ μέτρων!


Αν θέλετε να συνδυάσετε την offroad παράδοση της Jeep με την ευρυχωρία μιας πραγματικής Limo τότε το Wrangler των οκτώ μέτρων είναι αυτό που ψάχνετε.

  • 10/2/2021

Σε έναν άλλον αυτοκινητικό πλανήτη, η δημιουργία θεόρατων Limo δεν αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο. Αντιθέτως, υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις περίφημες λιμουζίνες, που τις περισσότερες φορές εκτελούν χρέη μεταφορών εκείνων που θέλουν να ζήσουν έστω και μία φορά στη ζωή τους την εμπειρία φιλοξενίας σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Η περίπτωση του Jeep Wrangler Limo είναι διαφορετική, καθώς φαίνεται να έχει διατηρήσει τον εκτός δρόμου προσανατολισμό του, παρά το συνολικό μήκος των περίπου οκτώ μέτρων.

Με σχεδόν 200.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και έναν εξακύλινδρο κινητήρα 4,0 λίτρων κάτω από το καπό του, η Limo έκδοση του Wrangler αναζητά νέο ιδιοκτήτη, με την τιμή του να ανέρχεται στα 75.000 δολάρια για εκείνους που θα θελήσουν να παρακάμψουν τη διαδικασία της δημοπρασίας και να κάνουν άμεσα δικό τους το πιο ξεχωριστό και… μακρύ Jeep που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στον πλανήτη.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Jeep βρίσκεται στην Αυστραλία και όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ίσως να ψαλιδίσει τις ελπίδες του σημερινού ιδιοκτήτη του για ένα καλό deal, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι στην χώρα τον καγκουρό δεν υπάρχει το κοινό που θα εκτιμήσει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου Wrangler.