«Πολεμικό» Toyota Tundra έτοιμο για το τέλος του κόσμου


Έτοιμο για την ημέρα της αποκάλυψης είναι το Toyota Tundra του 2013 το οποίο δέχθηκε όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να ανταποκριθεί στον νέο του ρόλο.

  • 27/6/2020

Αν ψάχνετε ένα αυτοκίνητο που θα αυξήσει και μάλιστα σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσή σας όταν θα έρθει το τέλος του κόσμου, τότε το «πολεμικό» Toyota Tundra το οποίο αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη του αποτελεί μια εξαιρετική λύση.

Το υπεράνω κάθε υποψίας ιαπωνικό pickup απέκτησε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μετατραπεί σε ένα όχημα επιβίωσης ικανό να ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Οι ενισχυμένες επιφάνειες του αμαξώματος, η εντυπωσιακή αύξηση της απόστασης από το έδαφος, η αερανάρτηση, οι τροχοί των 20 ιντσών, η προσθήκη προβολέων για τον καλύτερο φωτισμό του δρόμου, ο «αναπνευστήρας» του κινητήρα, τα μεταλλικά προστατευτικά του μπροστινού τμήματος και τα… στρατιωτικών προδιαγραφών κάνιστρα  είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν το Toyota Tundra μοναδικό.

Σε αντίθεση πάντως με την εικόνα του ιαπωνικού pickup, ο V8 κινητήρας των 381 ίππων και των 543 Nm ροπής δεν φέρει ουσιαστικές αναβαθμίσεις αποτελώντας ούτως ή άλλων μια εξαιρετική βάση για την ανάπτυξη των νέων δεξιοτήτων του ιαπωνικού  pickup.

To υπερεξοπλισμένο Toyota Tundra πωλείται, ωστόσο, ο σημερινός ιδιοκτήτης του δεν είναι διατεθειμένος να το αποχωριστεί για ένα κομμάτι ψωμί, απορρίπτοντας τα 40.000 δολάρια που του προσφέρθηκαν για το ιαπωνικό pickup.