Πολλαπλή διάκριση της Hyundai στις ΗΠΑ


Η προσπάθεια της Hyundai να αλλάξει κατασκευαστική φιλοσοφία δημιουργώντας ενδιαφέροντα οδηγικά και καινοτόμα νέα μοντέλα αναγνωρίστηκε και στις ΗΠΑ όπου της απονεμήθηκαν τρία πρώτα βραβεία για το 2022.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 8/1/2022

Η Huyndai κέρδισε τις διακρίσεις στον θεσμό «The Car Connection Best Car to Buy» ο οποίος πραγματοποιείται στην Αμερική και αφορά σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ιστοσελίδες αγοράς αυτοκινήτων εκεί.

Συγκεκριμένα, στην κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δόθηκαν τα εξής βραβεία: «Καλύτερο Hatchback για το 2022» στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Ioniq 5, «Καλύτερο υβριδικό για το 2022» στο Sonata Hybrid και «Καλύτερο Sports Car για το 2022» στο Elantra N.

Τα βραβεία του συγκεκριμένου θεσμού δίνονται έπειτα από αξιολόγηση πολλών τομέων στα υποψήφια καινούργια μοντέλα οι οποίοι αφορούν στη σχεδίαση, το στυλ, τις επιδόσεις, την άνεση, την ποιότητα κατασκευής, την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, τον εξοπλισμό, την οικονομία καυσίμου και τη δυνατότητα διάθεσης του αυτοκινήτου και σε εξηλεκτρισμένη εκδοχή. Η Hyundai, πλέον, διακρίνεται σαφώς σε όλους αυτούς. 

Μετά την απονομή των βραβείων, η κυρία Olabisi Boyle, Αντιπρόεδρος στο τμήμα Προϊοντικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής για την Κινητικότητα της Hyundai Motor Βορείου Αμερικής, δήλωσε σχετικά:  «Μας τιμά το γεγoνός ότι τα Ioniq 5, Sonata Hybrid και Elantra N κέρδισαν τα βραβεία “The Car Connection Best Car to Buy 2022” στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η απόκτηση αυτών των πολυπόθητων βραβείων για τρία από τα καινούργια μοντέλα μας ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε κορυφαία οχήματα στην κατηγορία τους που απευθύνονται σε μια διαφορετική ομάδα καταναλωτών».