Πωλούνται σκίτσα μοντέλων της FCA για φιλανθρωπικό σκοπό


Η FIAT Chrysler Automobiles διαθέτει προς πώληση 136 αντίτυπα από σκίτσα που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Σχεδιαστικού Κέντρου της για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον οργανισμό Save the Children.

  • 20/6/2020

Τα σκίτσα αφορούν σε συγκεκριμένα μοντέλα των εταιρειών που απαρτίζουν τη FIAT Chrysler Automobiles και περιλαμβάνουν τόσο επιβατικά όσο και επαγγελματικά οχήματα. To Abarth 595, η Alfa Romeo Giulia GTAm, το ηλεκτροκίνητο FIAT 500, τα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT, το αρχέτυπο Jeep Willys και η θρυλική Lancia Delta Integrale περιλαμβάνονται σε αυτά.

Τα 136 σκίτσα δημιουργήθηκαν από τους σχεδιαστές του Centro Stile της FCA και διατίθενται προς πώληση στην τιμή των 20 ευρώ έκαστο, μέσω διαδικτύου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο οργανισμό «Save the Children» που φροντίζει για την εκπαίδευση παιδιών στην Ιταλία.

Ο κ. Klaus Busse, επικεφαλής του Σχεδιαστικού Κέντρου του Ομίλου δήλωσε σχετικά: «Η σχεδίαση δεν αφορά μόνο στο πώς θα κατασκευαστεί και το τι θα αντιπροσωπεύει ένα αυτοκίνητο. Έχει να κάνει και με τα συναισθήματα που αυτό θα δημιουργεί. Αυτός είναι ο λόγος που επηρεάζει μια ευαίσθητη χορδή σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Για εμάς που έχουμε κάνει τη σχεδίαση επάγγελμα, η δημιουργία ενός υπέροχου σκίτσου είναι ένας ικανός τρόπος επικοινωνίας. Έχοντας ως αφετηρία κάποιες γραμμές, θέλουμε να εμπνεόμαστε και να μοιραζόμαστε τη δημιουργία μας με τους φίλους των εταιρειών μας αλλά και με αυτούς που επιθυμούν να συνεισφέρουν για το μέλλον των παιδιών που τώρα ζουν δύσκολες στιγμές».