Πώς να καταστρέψετε μια Ferrari SF90 Stradale (Video)


Μία νταλίκα συγκρούστηκε με τραίνο στο Houston, στην πολιτεία του Texas, με τραγικό αποτέλεσμα για μία Ferrari SF90 Stradale και άλλα πανάκριβα οχήματα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κάποιος.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.
  • 3/4/2021

Η «κακιά στιγμή» και ένας λάθος υπολογισμός από τον οδηγό μιας νταλίκας που μετέφερε πανάκριβα supercars προς τους ιδιοκτήτες τους είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί το επικαθήμενό της με διερχόμενο τραίνο και να προκληθούν μεγάλες ζημιές στα οχήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Houston, στην πολιτεία του Texas, το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός της νταλίκας δεν υπολόγισε σωστά τον χρόνο που θα χρειάζονταν τα αυτόματης λειτουργίας δίφρακτα να κατέβουν στην ισόπεδη διάβαση τραίνου από την οποία προσπάθησε να διέλθει. 

Η συνέπεια ήταν να εγκλωβιστεί το όχημα πάνω στις ράγες τη στιγμή που πλησίαζε η αμαξοστοιχία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μηχανοδηγός προσπάθησε να την ακινητοποιήσει μόλις αντιλήφθηκε την νταλίκα εμπρός του αλλά το τραίνο δεν μπόρεσε να σταματήσει έγκαιρα. 

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με το ρυμουλκούμενο με σχετικά μικρή ταχύτητα, η οποία όμως ήταν αρκετή για να συμπαρασύρει το όχημα για λίγα μέτρα και να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στα οχήματα που υπήρχαν φορτωμένα σε αυτό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος τράβηξε και δημοσίευσε φωτογραφίες από το συμβάν, μία μαύρου χρώματος Ferrari SF90 Stradale καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά. Ζημιές προκλήθηκαν και σε μία κίτρινου χρώματος Ferrari 488 Spιder, σε μία Bentley και μία παλιά Porsche 911, όμως τα συγκριμένα αυτοκίνητα είναι επισκευάσιμα, όπως ανακοινώθηκε.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου. Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός της νταλίκας δεν ήξερε καλά την περιοχή και δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι πλησίαζε σε διάβαση τραίνου. Παρακάτω, μπορούμε να δούμε το σχετικό βίντεο από το συμβάν, όπως μεταδόθηκε από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.