Πόσο κοστίζει η νέα Toyota Supra στην Ελλάδα!


Το λανσάρισμα της νέας γενιάς Supra στην Ελλάδα ανακοινώνει η Toyota για ένα αυτοκίνητο που υπόσχεται έναν αυθεντικό fun-to-drive χαρακτήρα. Άμεσα οι παραγγελίες...

  • 17/5/2019

Με τη νέα Supra η Toyota επιχειρεί να προσφέρει ένα στοιχείο που λείπει από τα σημερινά αυτοκίνητα. Αυτό της οδηγικής απόλαυσης. Αυτοκίνητα όπως η Supra αλλά και το GΤ-86 στην γκάμα των Ιαπώνων, δείχνουν πώς η Toyota δεν κατασκευάζει μόνον αξιόπιστα οικογενειακά και υβριδικά, αλλά και αυτοκίνητα ευχάριστα στην οδήγηση.

Η Supra λοιπόν, είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τιμές που έχουν οριστεί στα 85.000 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση Premium, με τον 3-λιτρο κινητήρα των 340 ίππων και των 500 Nm ροπής.

Σε ότι αφορά τους χρωματισμούς του αμαξώματος αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις. Ειδικότερα, η έκδοση Launch Edition θα διατίθεται αποκλειστικά σε λευκό χρώμα (Αbsolute Zero White) με κόκκινες λεπτομέρειες, σε μαύρο (Noctural Black) με κόκκινες λεπτομέρειες και σε κόκκινο (Renaissance Red) με μαύρες λεπτομέρειες.

Εκτός από τις τρεις παραπάνω αποχρώσεις οι υποψήφιοι αγοραστές θα μποροπυν να επιλέξουν επίσης αποχρώσεις σε γκρι (Phantom Matte Grey και Turbulence Grey), σε ασημένιο (Tungsten Silver), σε κίτρινο (Nitro Yellow) και σε μπλε (Downshift Blue).

Όλες αυτές οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες το προσεχές Φθινόπωρο στην Ελλάδα.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από την δοκιμή της νέας Toyota Supra στην Ισπανική πίστα Jarama...