Πόσο κοστίζει το νέο Opel Astra!


Αναβαθμισμένο σε όλους του τομείς, με νέους πιο οικονομικούς και συμπαγείς κινητήρες, το νέο Astra που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020.

  • 22/8/2019

Η τιμή εκκίνησης του νέου Opel Astra ...διέρρευσε για την Γερμανική αγορά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι κάτω από τα 20.000 ευρώ για την entry level έκδοση των 1.2 λίτρων, που το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στην κατηγορία των hatchback.

Σημαντική παράμετρος για το γερμανικό μοντέλο είναι οι αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων όπου οι βασικοί είναι όλοι πλέον τρικύλινδροι. Συγκεκριμένα, στην θέση του 1.000άρη έχουν μπει οι επίσης turbo στα 1.200 cc που προέρχονται από τον όμιλο PSA και αποδίδουν 110 PS, 130 PS και 145 PS.

Νέος είναι και ο πετρελαιοκινητήρας του 1,5 lt με επίσης τρεις κυλίνδρους και δύο αποδόσεις ισχύος με 105 PS και 122 PS. Η τελευταία έκδοση συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Οι diesel κινητήρες διαθέτουν  έναν υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας (VGT) με ηλεκτρικό ενεργοποιητή και, όπως οι βενζινοκινητήρες, έναν αντικραδασμικό άξονα στο μπλοκ για πιο αθόρυβη λειτουργία.

Το μοντέλο αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές τις επόμενης χρονιάς με τις τιμές πώλησης να αναμένονται ακόμη πιο προσιτές από εκείνες που θα ισχύσουν για την γερμανική αγορά...