Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Porsche Cayenne Coupe GTS


Η κουπέ εκδοχή της Cayenne αποκτά την αναμενόμενη έκδοση GTS με τον V8 της αντίστοιχης έκδοσης της Panamera.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: actu.auto.fr
  • 10/6/2020

Με την στιγμή της επίσημης παρουσίασης να πλησιάζει η νέα σπορ έκδοση της Cayenne Coupe δεν κατάφερε να διατηρήσει μυστική την ταυτότητα της και μας αποκαλύπτεται μέσα από το Instagram. Εκτός απροόπτου η Coupe GTS θα έχει κάτω από το καπό της τον V8 με το διπλό turbo χωρητικότητας 4,0 lt που κινεί και την Panamera GTS.

Στην τελευταία η ισχύς είναι στους 460 PS με την ροπή στα 620 Nm και το αυτόματο 8άρι PDK να την στέλνει στους τέσσερις τροχούς. Έτσι, η Cayenne Coupe GTS θα τοποθετείται πάνω από τις Turbo και Turbo S E-Hybrid και λογικά θα ολοκληρώνει την διαδικασία του 0-100 km/h σε 4,5 sec. Με το προαιρετικό Sport Chrono όπου θα πετυχαίνει και την τελική των 270 km/h.

Εννοείται πως υπάρχουν και οι GTS λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν οπτικά την εν λόγω έκδοση τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό. Και όπως μπορούμε να δούμε το τιμόνι, οι λαβές στις πόρτες και διάφορα μέρη της καμπίνας είναι ντυμένα με την χαρακτηριστική αλκαντάρα. Περισσότερα όμως θα έχουμε να πούμε με σιγουριά με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Υπομονή…