Ψηφιακή απεικόνιση: Alfa Romeo Tonale Coupe


Ακόμα δεν είδαμε… Tonale Coupe την απαντήσαμε... Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της Alfa Romeo Tonale και ήδη έχουν αρχίσει οι… προτάσεις για νέες εκδοχές του καινούργιου μοντέλου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: X-TOMI DESIGN.
  • 14/2/2022

Αυτό που βλέπουμε είναι η εικαστική αντίληψη του δημιουργού με την ονομασία «X-Tomi Design» ο οποίος συχνά παρουσιάζει ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για το πώς θα μοιάζουν –κατά τη γνώμη του και τις υπάρχουσες πληροφορίες– κάποια από τα καινούργια μοντέλα των εταιρειών.

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με την Alfa Romeo Tonale και δημιούργησε μια εκδοχή της με coupe αμάξωμα, προτείνοντας την ιδέα του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει. Όπως βλέπουμε, μοιάζει σχετικά με αυτό των BMW X4 και Mercedes-Benz GLC Coupe.

Καθώς αυξάνεται η τάση και η προτίμηση των υποψήφιων αγοραστών για crossover/SUV οχήματα με τέτοιο αμάξωμα, μια αντίστοιχη εκδοχή του νέου μοντέλου της Alfa Romeo θα μπορούσε να έχει λόγο ύπαρξης. Ωστόσο, τα στελέχη της ιταλικής εταιρείας δεν έχουν σχέδια για κάτι τέτοιο (τουλάχιστον τώρα).