Σπέσιαλ Toyota Supra σε μόλις 24 μονάδες


Η νέα Supra χτίζει το δικό της μύθο και είναι ένα από τα σπορ αυτοκίνητα που θα μας απασχολούν συνεχώς με οποιαδήποτε ειδική έκδοση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/5/2019

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στην διάρκεια της νέας Supra θα δούμε πολλές και διάφορες εκδόσεις, από εργοστασιακές μέχρι και tuning. Προς το παρόν η πιο πρόσφατη είδηση αφορά στην παραγωγή 24 σπέσιαλ Supra βαμμένες σε ειδική ματ γκρι μεταλλική βαφή που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την γιαπωνέζικη έκδοση RZ του μοντέλου.

Μάλιστα στην διάρκεια μιας γιορτής για το λανσάρισμα της νέας Supra στην Ιαπωνία, ο πρόεδρος της Gazoo Racing, ο Shigeki Tomoyama, είπε πως είναι η πρώτη φορά που η Toyota θα πουλήσει ένα μοντέλα με αυτή τη  ματ βαφή με εξαίρεση την one-off που δημοπρατήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στις αρχές του έτους.

Η παραγωγή της Supra με την βαφή Matte Storm Gray Metallic (όπως ονομάζεται επακριβώς) θα περιοριστεί σε μόλις 24 αυτοκίνητα και η εταιρία θα ρίξει κλήρο για όποιον ενδιαφέρεται. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν σε περίπου ένα μήνα και στην διάρκεια του 24ώρου αγώνα στο Nürburgring.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως το τμήμα TRD Performance Parts είχε ανακοινώσει πρόσφατα την αναβάθμιση της Supra με εξωτερικά και εσωτερικά καλούδια ως ένα κιτ αναβάθμισης. Είμαστε σίγουροι πως στους επόμενους μήνες θα ακούσουμε για πακέτα αναβαθμίσεων σε ισχύ και εμφάνιση και στην Ευρώπη. Έως τότε μπορείτε να μάθετε τα πάντα όλα από την πρώτη μας δοκιμή που έγινε πρόσφατα στην Ισπανία.