Στην Ελλάδα η BMW 116i. Από 22.550 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμό


Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η BMW 116i με το εξοπλιστικό πακέτο Advantage, η οποία προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 22.550 ευρώ.

  • 15/10/2020

Μια νέα έκδοση στη βάση της γκάμας της προσθέτει η BMW Σειρά 1 καθιστώντας ακόμα πιο προσιτό το όνειρο της απόκτησης ενός μοντέλου της γερμανικής φίρμας.

Ο λόγος για την BMW 116i η οποία εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου αποδίδοντας 109 ίππους. Ο τρικύλινδρος κινητήρας TwinPower Turbo συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξισχέσεων, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικές επιδόσεις καθώς σύμφωνα με τη βαυαρική φίρμα η διαδικασία της επιατάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,6 δευτερόλεπτα. 

Μάλιστα η «βασική» έκδοση του «Άσου» της BMW συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα πλούσιοπακέτο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μεταλλικό χρώμα, σπορ πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και Cruise Control με λειτουργίας φρεναρίσματος.

Επίσης, η έκδοση Advantage της BMW 116i συνοδεύεται από το πρόγραμμα χρηματοδότησης All Inclusive με επιτόκιο 4,9% και έως 48 μηνιαίες δόσεις που ξεκινούν από τα 180 ευρώ/μήνα.  

Διαβάστε ακόμα:

Το ανελέητο κυνηγητό των νέων BMW M3 και M4 (Video)

Στη γραμμή παραγωγής η ηλεκτροκίνητη BMW iX3