Το ανελέητο κυνηγητό των νέων BMW M3 και M4 (Video)


Τι θα συμβεί όταν δύο ταλαντούχοι οδηγοί βρεθούν πίσω από το τιμόνι των καινούργιων BMW M3 και M4; Η συνέχεια επί της οθόνης!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 10/10/2020

Ως γνωστόν, η BMW έχει τη φήμη της εταιρείας που δημιουργεί αυτοκίνητα τα οποία προσφέρουν μεγάλη οδηγική ευχαρίστηση. Οι καινούργιες M3 και M4 αναλαμβάνουν να συνεχίσουν αυτή την παράδοση, θέτοντας νέα δεδομένα στην ιστορία των δύο των μοντέλων σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά, την απόδοση αλλά και την τεχνολογία τους.

Για να προωθήσουν αλλά και να δείξουν τις ικανότητές των νέων αυτοκινήτων, οι άνθρωποι της BMW αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σύντομο βίντεο στο οποίο αποδεικνύονται με σαφήνεια τα δυναμικά στοιχεία τους. Ως χώρος, επιλέχθηκε το λιμάνι Luka Koper, στα βορειοδυτικά της Σλοβενίας, και ως οδηγοί δύο διακεκριμένα στελέχη της γερμανικής εταιρείας.

Πίσω από το τιμόνι της καινούργιας M3 φαίνεται να βρέθηκε ο κ. Markus Flasch, Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Motorsport, και στο κάθισμα της νέας M4 Competition ο κ. Ede Weihretter, πολύπειρος εκπαιδευτής στη σχολή ασφαλούς και αγωνιστικής οδήγησης «BMW Driving Experience».

Το βίντεο, το οποίο σκηνοθετικά θυμίζει βιντεοπαιχνίδι, δείχνει την πραγματική φύση των δύο οχημάτων. Θυμίζουμε ότι η νέα M3 διαθέτει τον τρίλιτρο, εξακύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που αποδίδει μέγιστη ισχύ 480 PS/6.250 rpm και η M4 Competition τον ίδιο αλλά η μέγιστη ισχύς της είναι 510 PS/6.250 rpm.

Στο τέλος, οι δύο οδηγοί ανταλλάσσουν τις απόψεις τους για τα δύο οχήματα, λέγοντας ότι η M4 Competition είναι ταχύτερη αλλά η M3 πιο ευχάριστη οδηγικά. Σύμφωνα με την BMW, οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν εντός του 2021.