Στην Ελλάδα και οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Mazda CX-60 (τιμές)


Στο νέο τιμοκατάλογο που εξέδωσε η ελληνική αντιπροσωπεία περιλαμβάνονται δύο επιλογές απόδοσης του κινητήρα diesel 3,3 L.

  • 18/2/2023

Το νέο Mazda CX-60 ήρθε στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες, στην plug-in hybrid έκδοσή του, που αποτελεί την πρώτη ανάλογη πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των SUV.

Έχοντας κίνηση σε όλους τους τροχούς, το υβριδικό κινητήριο σύνολο αποτελείται από τον βενζινοκινητήρα 2,5 L e-SKYACTIV και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 327 PS, που συνοδεύεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Πλέον, η Mazda διαθέτει στη χώρα μας το πολυτελές SUV και με κινητήρα diesel, τον εν σειρά εξακύλινδρο 3,3 L e-SKYACTIV D, με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Ο πετρελαιοκινητήρας προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η μικρότερη έχει ισχύ 200 PS και ροπή 450 Nm, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, ενώ η πιο ισχυρή αποδίδει 254 PS και 550 Nm και είναι τετρακίνητη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων επιπέδων εξοπλισμού (Prime-Line, Exclusive-Line, Homura και Takumi), με το πρώτο εξ’ αυτών να είναι διαθέσιμο μόνο στην πισωκίνητη έκδοση των 200 PS.

Οι τιμές για το Mazda CX-60 RWD εκκινούν από 49.432 ευρώ, ενώ για το τετρακίνητο από 54.309 ευρώ.

Επιπλέον, στο νέο τιμοκατάλογο που εξέδωσε η ελληνική αντιπροσωπεία, έχει εμπλουτίσει και τις εκδόσεις που προσφέρει στην βενζινοκίνητη PHEV έκδοση.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές όλης της γκάμας του CX-60 αλλά και των υπόλοιπων μοντέλων της Mazda πατώντας ΕΔΩ.