Στην Ελλάδα το Volkswagen Polo GTI - Δείτε την τιμή του


Η «καυτή» έκδοση του Polo, με τους 207 PS ήρθε στη χώρα μας και περιλαμβάνεται στο νέο τιμοκατάλογο που ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της VW.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 15/12/2022

Είναι πλέον γεγονός. Το ανανεωμένο Volkswagen Polo GTI, με τον 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα TSI, που αποδίδει 207 PS και 320 Nm ροπής, από τις 1.500 rpm έως τις 4.500 rpm, είναι διαθέσιμο στη χώρα μας.

Περιλαμβάνεται στο νέο τιμοκατάλογο που ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/12) η ελληνική αντιπροσωπεία της VW και μπορείτε αναλυτικά να τον δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Το «καυτό» Polo χρειάζεται μόλις 6,5 sec. για να επιταχύνει από στάση ως τα 100 km/h, ενώ έχει τελική ταχύτητα 240 km/h. Για τη μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς φροντίζει ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG).

Η ανανεωμένη έκδοση του Polo GTI αποκαλύφθηκε πριν από περίπου 1,5 χρόνο, με πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, το λογότυπο GTI σε διάφορα σημεία, ανανεωμένα φώτα LED, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ζάντες νέας σχεδίασης. Παράλληλα, στο εσωτερικό κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο χρώμα.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 4 driving modes, Eco, Individual, Normal και Sport, ανάλογα με το πώς θέλει να κινηθεί, τα οποία διαμορφώνουν κατάλληλα τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Η τιμή του Volkswagen Polo GTI στη χώρα μας ανέρχεται στις 36.600 ευρώ.