Στην πίστα με τον Nissan GT-R50 του 1 εκατομμυρίου δολαρίων (Video)


Το Nissan GT-R50 της Italdesign πάτησε πίστα, ξεδιπλώνοντας τους 720 ίππους του κατασκευασμένου στο χέρι V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων.

  • 19/6/2020

Ένα από τα μόλις πενήντα αντίτυπα του πολυτιμότερου Nissan GT-R των ημερών μας βρέθηκε στην πίστα Tazio Nuvolari στην Cervesina και δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του σε ένα γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον.

Τo Nissan GT-R50, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή της Italdesign διαθέτοντας τις τεχνικές προδιαγραφές της έκδοσης Nismo του ιαπωνικού sportscar.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι ο κατασκευασμένος στο χέρι διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 3,8 λίτρων αποδίδει 720 ίππους, ισχύς αρκετή για να υποστηρίξει τις αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί τόσο οι επιφάνειες του αμαξώματος όσο και ο θάλαμος επιβατών του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Italdesign οι πρώτες παραδόσεις του αυτοκινήτου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα τέλη αυτής της χρονιάς, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Nissan GT-R50 και έχουν φυσικά τη δυνατότητα να καταβάλλουν το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, θα πρέπει να βιαστούν καθώς τα διαθέσιμα slots στην παραγωγή του αυτοκινήτου εξαντλούνται.

Οι υπόλοιποι δεν έχουν από το να απολαύσουν το video στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας διαφορετικός… Godzila, μιας και το μαγικό σχεδιαστικό ραβδί των Ιταλών κατάφερε να προσδώσει στη μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα του μοναδικά χαρακτηριστικά.     

Διαβάστε ακόμα:

Ένα Nissan Navara με 1.000 άλογα και μοτέρ από GT-R!  

Nissan GT-R 1.400 ίππων αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα (Video)