To εκπληκτικό το Nissan GT-R50 by Italdesign (Video)


Μόλις πενήντα τυχεροί θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Nissan GT-R50 by Italdesign το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην Ιταλία, στην πίστα «Tazio Nuvolari».

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 20/5/2020

Το Nissan GT-R50 by Italdesign είναι μια ξεχωριστή έκδοση η οποία συνδυάζει την κορυφαία σχεδιαστική φιλοσοφία του ιταλικού οίκου με την απαράμιλλη εμμονή στη μηχανολογική λεπτομέρεια των Ιαπώνων. Δημιουργήθηκε ως ένα όχημα που απευθύνεται σε συλλέκτες, καθώς θα κατασκευαστεί μόνο σε 50 μονάδες και θα κοστίζει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ έκαστο. Όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν προς το τέλος του 2020 ή στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η σχεδιαστική υπογραφή της Italdesign εξασφαλίζει το ιδιαίτερο στυλ που πρέπει να έχει ένα τέτοιο όχημα και ο κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να το διαμορφώσει με τον τρόπο που επιθυμεί για να είναι πραγματικά μοναδικό. Το GT-R50 by Italdesign βασίζεται στο Nissan GT-R Nismo και το αμάξωμά του έχει επανασχεδιαστεί και είναι κατά 5,4 cm χαμηλότερο, συγκριτικά. Ο V6 twin turbo κινητήρας του έχει αναβαθμιστεί για την περίσταση και αποδίδει 720 PS (έναντι των 600 PS, αντιστοίχως). Παρακάτω, μπορούμε να δούμε το βίντεο από την επίσημη παρουσίαση του GT-R50 by Italdesign στην ιταλική πίστα.