Στις 14 Σεπτεμβρίου η «πρεμιέρα» της Ford Mustang 2024


Η Ford Mustang 2024 θα αποκαλυφθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Detroit Auto Show, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: CARANDDRIVER.COM
  • 28/7/2022

Η Mustang επιστρέφει με νέο μοντέλο για το 2024, που, όπως επιβεβαιώθηκε, θα αποκαλυφθεί στις 14 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, στο Detroit Auto Show στη Β. Αμερική. 

Ο Jim FarleyΔιευθύνων Σύμβουλος της Ford, έκανε μία ανάρτηση στα social media του, ανακοινώνοντας την ημερομηνία παρουσίασης της εμβληματικής Mustang που θα κυκλοφορήσει το 2024

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα αποκαλύψουμε την ολοκαίνουργια, έβδομης γενιάς Ford Mustang στις 14 Σεπτεμβρίου στο Detroit Auto Show. Είναι ένα εκθαμβωτικό αυτοκίνητο και είμαι ενθουσιασμένος να το μοιραστούμε με τον κόσμο!» είπε ο Farley.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #SaveTheManuals, ο Farley μας προϊδεάζει ότι η νέα Mustang θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η Ford έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το νέο μοντέλο θα φέρει έναν V8 κινητήρα, πιθανότατα των 5.0 L.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ford θα προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές για τη μονάδα ισχύος της Mustang: η τετρακύλινδρη, 2.3 L EcoBoost μονάδα ισχύος της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου θα κάνει ξανά την εμφάνισή της και θα αποδίδει 310 ps, ενώ η δεύτερη επιλογή, του V8, θα προσφέρει 460 ps ιπποδύναμης.

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει και για το ενδεχόμενο ενός υβριδικού κινητήρα, που θα μπορούσε να πλαισιώσει την πρώτη Mustang με την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ο ηλεκτροκινητήρας θα τροφοδοτούσε τους μπροστινούς τροχούς, ενώ ο V8 τους πίσω.

Καθώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα πολλά στοιχεία για τη νέα γενιά της εμβληματικής Mustang, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για τα επίσημα αποκαλυπτήρια στις 14 Σεπτεμβρίου. Η Ford Mustang 2024 θα παρουσιαστεί στο ανανεωμένο Detroit Auto Show που θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο HuntingtonPalace, αλλά και άλλες, εξωτερικές τοποθεσίες στο κέντρο του Detroit.