Στο φως η ανοιχτή έκδοση της νέας Chevrolett Corvette


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά και την επίσημη αποκάλυψη της νέας Chevrolett Corvette, το θρυλικό sportscar μας προσφέρει μια ξεκάθαρη εικόνα για την cabrio εκδοχή του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: CAR AND DRIVER
  • 1/8/2019

Δίχως αμφιβολία η είδηση του φετινού καλοκαιριού για το παγκόσμια αυτοκινητικό στερέωμα δεν είναι άλλη από τη νέα Chevrolett Corvette.

To εμβληματικό sportscar αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα την 17η Ιουλίου, βάζοντας τέλος στην πολύμηνη αναμονή των φίλων και πιστών οπαδών της αμερικανικής φίρμας.

Βέβαια αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των χαρακτηριστικών της κεντρομήχανης Chevrolett Corvette C8, η προσοχή όλων στράφηκε στην ανοιχτή εκδοχή του αυτοκινήτου η οποία πρόκειται να ακολουθήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και το βαρύ καμουφλάζ έχει αρχίσει να… εγκαταλείπει τις κρίσιμες επιφάνειες του αμαξώματος.

Ένα από τα ελαφρώς καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που κυκλοφορούν στους δρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Car And Driver, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την Chevrolett Corvette C8 Convertible να εξοπλίζεται με σκληρή-αναδιπλούμενη οροφή η οποία θα αποθηκεύεται στον χώρο που δημιουργείται μεταξύ των καθισμάτων και του V8 κινητήρα.

Η πρεμιέρα της Chevrolett Corvette C8 Convertible πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του έτους, με την απουσία σταθερής οροφής να τιμολογείται περίπου στα 5.000 δολάρια.