Survivor: All Star μονομαχία με έπαθλο ένα SUV αξίας 25.300 ευρώ – Δείτε το μοντέλο (videos)


Ο νικητής έκατσε στη θέση του οδηγού και με την παρέα του ταξίδεψαν ως την Πούντα Κάνα για να διασκεδάσουν στο διάσημο club Coco Bongo.

  • 15/5/2023

Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι Survivor από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τα φώτα να πέφτουν αναμενόμενα στην All Star μονομαχία η οποία αυτή τη φορά είχε ένα ξεχωριστό έπαθλο.

Αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα ολοκαίνουργιο Opel Mokka με ελληνικές πινακίδες, το οποίο μεταφέρθηκε με πλοίο από από τη χώρα μας στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες μόλις το αντίκρισαν ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς ωστόσο στο τέλος αυτός που το έκανε δικό του ήταν ο Σάκης Κατσούλης, νικώντας την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο μεγάλος νικητής μετά την επικράτησή του είχε την ευκαιρία να διαλέξει 4 παίκτες, να τους βάλεις μέσα στο Opel Mokka και με αυτόν στη θέση του οδηγού να ταξιδέψουν στην Πούντα Κάνα. Εκεί πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης στο διάσημο club Coco Bongo.

Το Opel Mokka ξεχωρίζει με τον εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό στον οποίο κυριαρχεί η μάσκα Opel Vizor, με το ανασχεδιασμένο έμβλημα του «κεραυνού», ενώ στο εσωτερικό το ψηφιακό ταμπλό Pure Panel εξασφαλίζει την ιδανική εργονομία.

Επιπλέον, ένα πλήθος έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης βρίσκονται στην υπηρεσία του οδηγού, όπως η λειτουργία αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης, το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, το προσαρμοζόμενο cruise control, η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Η αρχική τιμή του στην Ελλάδα είναι οι 25.300 ευρώ και είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Edition, Elegance, Black, GS και Ultimate. Διαθέσιμη είναι και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση η οποία ξεκινά από τις 41.000 ευρώ εξασφαλίζοντας αυτονομία έως 338 km με μία φόρτιση.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Opel Mokka πατώντας εδώ.