Συλλεκτική έκδοση για το Dacia Duster


Σε μόλις 500 αντίτυπα θα διατεθεί η συλλεκτική έκδοση του Dacia Duster, η οποία μάλιστα προορίζεται αποκλειστικά για τη γαλλική αγορά.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/7/2019

Μπορεί ο σκοπός μιας... μαζικής φίρμας όπως η Dacia να μην είναι η δημιουργία προτάσεων περιορισμένης παραγωγής, αυτό ωστόσο ελάχιστα μειώνει τη συλλεκτική έκδοση του δημοφιλέστατου και στη χώρα μας Duster.

Πρόκειται για το Dacia Duster Black Collector Edition, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα, φέροντας πλήθος εξοπλιστικών κατά κύριο λόγο αναβαθμίσεων.

Το μαύρο μεταλλικό χρώμα, οι ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου, το ηχοσύστημα της Focal, το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το key-less σύστημα εισόδου και η κάμερα πολλαπλών λήψεων, είναι μερικά μόνο από τα εξοπλιστικά στοιχεία που διαφοροποιούν την περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Dacia Duster.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,3 λίτρου συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο με τη σειρά του μεταφέρει τους 130 ίππους και τα 270 Nm ροπής στον μπροστινό άξονα.

Και τα 500 Dacia Duster Black Collector Edition πρόκειται να διατεθούν στη γαλλική αγορά, με τιμή εκκίνησης τα 17.150 ευρώ.