Συνεργασία της Ferrari με την εταιρία τεχνολογίας Velas


Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν την πολυετή συνεργασία τους με την ελβετική τεχνολογική εταιρία, που θα ξεκινήσει από το 2022 και θα έχει ως στόχο τη δημιουργία ψηφιακών προϊόντων για τους fans της Scuderia.

  • 28/12/2021

Xέρι-χέρι θα προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια η Ferrari  και η ελβετική εταιρία Velas Network, με αφετηρία το 2022, μετά την ανακοίνωση μέσα από το επίσημο site του Ιταλού κατασκευαστή.

Η Velas είναι μια κορυφαία εταιρία στον τομέα παροχής τεχνολογίας blockhain και μη ανταλλάξιμων κουπουνιών (NFT), κρυπτογραφικών στοιχείων που είναι αποθηκευμένα σε blockchain που διαθέτουν κωδικό αναγνώρισης και τα καθιστά μοναδικά, έχοντας κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα ως τρόπος πώλησης ψηφιακής τέχνης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Velas Network, μία εταιρία που δημιουργεί τεχνολογικά καινοτόμα και προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτές είναι οι αξίες που μας ενώνουν και μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε την Velar ως έναν από τους διακεκριμένους συνεργάτες μας”, ήταν το σχόλιο του γενικού διευθυντή της Scuderia Ferrari, Mattia Binotto.

Την ίδια στιγμή η Velas θα είναι βασικός χορηγός και της Ferrari Esports Series και της ομάδας Esports που συμμετέχει στο επίσημο ψηφιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, στο οποίο "τρέχουν" όλοι οι κατασκευαστές. Για το 2021 F1 Esports Series η Ferrari τερμάτισε στην 4η θέση, με την Mercedes  να κάνει το "double" τόσο στους κατασκευαστές όσο και στους οδηγούς με τον Jarno Opmeer.