Τελευταίο teaser για το νέο hypercar της Bugatti πριν την αποκάλυψη (video)


Η Bugatti κυκλοφόρησε ένα τελευταίο teaser για το εντυπωσιακό νέο hypercar που θα παρουσιάσει στο The Quail, A Motorsports Gathering κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Monterey.

  • 17/8/2022

Ενώ το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε παρουσίαζε τους εμπρός προβολείς LED του μοντέλου, αυτό το σύντομο κλιπ που κοινοποιήθηκε στο Twitter μας προσφέρει μια γεύση από το πίσω μέρος του hypercar της Bugatti, και ιδιαίτερα τα πίσω φώτα LED.

Τα φώτα παίρνουν το σχήμα ενός πλάγιου V και καταλήγουν σε ένα φωτιζόμενο σήμα Bugatti στο κέντρο της πίσω όψης. Αρκετά ριζοσπαστική αυτή η εμφάνιση και πολύ διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο τρέχον μοντέλο της Bugatti.

 Το προαναφερθέν teaser των εμπρός προβολέων LED έδειξε ότι και αυτοί θα είναι εντελώς μοναδικοί από άλλα μοντέλα Bugatti και αποτελούνται από τέσσερις οριζόντιες λωρίδες LED.

Ενώ η ίδια η Bugatti παραμένει σιωπηλή σχετικά με τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, αυτό το teaser έχει τίτλο «The Last Of Its Kind.» Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στις 19 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτου του Monterey θα είναι το τελευταίο μοντέλο της Bugatti με κινητήρα W16 που δεν χρησιμοποιεί κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης, όπως θα κάνουν τα μελλοντικά της μοντέλα που θα αναπτυχθούν από κοινού με τη Rimac.

Εάν συμβαίνει αυτό, τότε υποπτευόμαστε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο θα βασίζεται στην Bugatti Chironκαι θα μπορούσε να είναι παρόμοιο στη φιλοσοφία με την Divo, που σημαίνει ότι το σύστημα μετάδοσης κίνησης του θα μπορούσε να είναι κοινό με την Chiron. Εάν το αυτοκίνητο είναι πράγματι η τελευταία Bugatti με W16 κινητήρα χωρίς ηλεκτροκίνηση, η Bugatti πιθανότατα θα παράγει μόνο λίγα παραδείγματα για τους πιο πιστούς πελάτες της.