Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν στα χέρια παρκαρισμένο ΙΧ για να περάσει λεωφορείο (video)


Η ύπαρξη των σχετικών κώνων δεν «εμπόδισε» τον οδηγό του αυτοκινήτου να παρκάρει σε σημείο που εμπόδιζε τη στροφή του λεωφορείου.

  • ΦΩΤΟ: YOUTUBE/ΣΚΑΪ
  • 4/1/2024

Εκτός από τους λεωφορειόδρομους, υπάρχουν και άλλα σημεία - κυρίως σε στροφές - όπου οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να αποφεύγουν να κινούνται ή να σταθμεύουν τα οχήματά τους, αντίστοιχα.

Αυτό δε συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (3/1) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα σταθμευμένο ΙΧ εμπόδιζε τη διέλευση ενός λεωφορείου. Συγκεκριμένα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο δεν επέτρεπε στο λεωφορείο της γραμμής 20 του ΟΑΣΘ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αριστοτέλους - Μενεμένη, να στρίψει.

Το ΙΧ ήταν σταθμευμένο στη γωνία του δρόμου, είχε αρκετή απόσταση από το πεζοδρόμιο ενώ η ύπαρξη προειδοποιητικών κώνων, τόσο στη συγκεκριμένη πλευρά της στροφής όσο και απέναντι, δε λειτούργησε αποτρεπτικά για τον οδηγό του.

Από τη στιγμή που ο κάτοχος δεν εμφανίστηκε για να μετακινήσει το όχημά του, ανέλαβαν δράση 3 άτομα να σηκώσουν στα χέρια το αυτοκίνητο και να το μετακινήσουν όσο ήταν απαραίτητο, προκειμένου το λεωφορείο να μπορέσει να στρίψει.

Δείτε το σχετικό video που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βροχή» οι παραβάσεις στις λεωφορειολωρίδες – Πού έχουν τοποθετηθεί κάμερες, πόσο είναι το πρόστιμο (photos)

Αυτά είναι τα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα δούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΕΛ.ΑΣ.: Καταδιώξεις σε LIVE μετάδοση – Μπαίνουν κάμερες σε περιπολικά και αστυνομικούς