Τι μας δείχνει το νέο teaser από την Tesla;


Πρόσφατα η αμερικανική εταιρία παρουσίασε το Model Y που θα ξεκινήσει να διατίθεται στους επόμενους μήνες και από του χρόνου στην Ευρώπη. 

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/3/2019

Τα πλάνα όμως της Tesla δεν σταματούν εκεί αφού μέσα στη χρονιά αναμένεται να αποκαλύψει και το τέταρτο μοντέλο στην γκάμα της το οποίο εκτός απροόπτου θα είναι ένα pick-up! Το οποίο θα χωρά έως 6(!) επιβάτες και η αυτονομία του θα κυμαίνεται από 600 έως 800 km!

O βασικός λόγος για την επιλογή αυτού του μοντέλου είναι μεγάλη εμπορική απήχηση που υπάρχει στην αμερικανική αγορά και το ελεύθερο πεδίο δράσης αφού για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο ηλεκτρικό ημιφορτηγό. Μάλιστα η Tesla αφήνει έξυπνα teaser στοιχεία όπως αυτό την παρακάτω φωτογραφία που βλέπετε που εμφανίσθηκε στην αναπαραγωγή μέρους της κλασικής ταινίας Blade Runner στην διάρκεια της παρουσίασης του Model Y.

Πάντως, κανείς δεν το παρατήρησε και χρειάστηκε να κάνει ένα tweet o Elon Musk για να τονίσει πως αυτό που φαίνεται είναι από το νέο του pick-up. Βασικά δεν φαίνονται και πολλά αφού καν δεν διακρίνεται αν πρόκειται για το μπροστινό ή το πίσω μέρος. Πάντως, ο Musk ξεκινάει ένα νέο μαραθώνιο με teaser στοιχεία για ένα μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην επόμενη διετία. Αν και με την Tesla ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις…