Τι πρωταπριλιάτικο αστείο «σκαρώνει» η Mazda με το CX-5;


Μεγάλες απορίες έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια σειρά από φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και εμφανίζουν ένα καλυμμένο Mazda CX-5.  

  • 17/3/2022

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από χρήστη του cx50forums.com και δείχνουν μία προωθητική κατασκευή της Mazda που είναι τοποθετημένη μέσα σε αντιπροσωπεία, χωρίς να διευκρινίζεται η χώρα.

Στη κορυφή υπάρχει ο τίτλος «To νέο Mazda-CX5» και ακριβώς από κάτω εμφανίζεται καλυμμένο ένα SUV που ετοιμάζεται να συστηθεί στο κοινό την Παρασκευή 1η Απριλίου του 2022. Το μοναδικό ορατό σημείο στο αυτοκίνητο είναι τα πίσω φωτιστικά  σωμάτα και κάπου εδώ ξεκινούν οι εικασίες για το τι ακριβώς «σκαρώνει» η Mazda με αυτή την ενέργεια.

Κάποιοι αναφέρουν πως αφορά την παρουσίαση μιας facelift έκδοσης του Mazda CX-5 ωστόσο αυτό φαντάζει αρκετά περίεργο μιας και δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που είδαμε την τελευταία ανανέωση του μοντέλου.

Με την ίδια λογική πάνε στον… κάλαθο των αχρήστων και οι «φωνές» που αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά την παρουσίαση μίας εξ' ολοκλήρου νέας γενιάς του CX-5 αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί να "κουμπώσει" με τα χρονοδιαγράμματα, εκτός και αν έρθουν τα πάνω-κάτω.

Παράλληλα υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως η ενέργεια αφορά κάποια χώρα στην οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το αυτοκίνητο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό όμως δεν μπορεί και πάλι να δικαιολογήσει το γεγονός ότι είναι καλυμμένο. Θα ήταν αστείο μια αντιπροσωπεία να κρύψει τη σιλουέτα ενώ αυτή βρίσκεται παντού στο διαδίκτυο και μπορεί να την δει κάποιος με μια απλή αναζήτηση στο Google.

Το σημείο-κλειδί μάλλον βρίσκεται στην αναγραφόμενη ημερομηνία. Το πιθανότερο σενάριο είναι κάποια αντιπροσωπεία να ετοιμάζεται εγκαίρως για να στήσει το πρωταπριλιάτικο αστείο της για να την «φέρει» στους fans της ιαπωνικής φίρμας. Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα μάθουμε ποιο από τα παραπάνω σενάρια ισχύει.

Πηγή: cx50forums.com