Τι συνέβη σε αυτή την Porsche 911 GT3;


Συνήθως, μια Porsche 911 GT3 αποτελεί ένα επιθυμητό όχημα το οποίο απολαμβάνει της φροντίδας του ιδιοκτήτη της. Συνήθως, όχι πάντα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.
  • 6/8/2021

Μερικές φορές συναντάμε  στο διαδίκτυο ειδήσεις που δεν εξηγούνται εύκολα. Όπως για παράδειγμα, αυτές οι φωτογραφίες μιας (ενδεχομένως παρατημένης) Porsche 911 GT3 η οποία είναι γεμάτη ρούχα στο εσωτερικό της και βαμμένη άτσαλα με το χέρι στα μαρσπιέ και τους θόλους των τροχών της.

Πώς κατέληξε σε αυτή τη κατάσταση μια Porsche που κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ; Και κυρίως, τι απέγινε; Έπειτα από σχετική έρευνα, βρέθηκε η απάντηση. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πρωτότυπα με τα οποία οι άνθρωποι της Porsche έκαναν δοκιμές εξέλιξης για την 911 GT3 της γενιάς 991.

Όταν αυτές ολοκληρώθηκαν το αυτοκίνητο αφέθηκε για καιρό σε ένα πάρκινγκ. Εκεί το εντόπισε κάποιος περαστικός που ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό και ανήρτησε τις φωτογραφίες του στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το αμάξωμά του, βαμμένο στο χρώμα «Mint Green», είχε ατέλειες και το εσωτερικό του ήταν σε κακή κατάσταση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη 911 GT3 αποκαταστάθηκε και μετά το πέρας των εργασιών το αυτοκίνητο ήταν σε τέλεια κατάσταση.

Οι σχολιαστές στο φόρουμ «Porsche Rennlist» διαφωνούν ότι τα καθίσματά της είναι τα αυθεντικά της Porsche και στηρίζουν την άποψή τους στο γεγονός ότι η γερμανική εταιρεία δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αυτούς τους χρωματισμούς. Σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η συγκεκριμένη 911 GT3 προσφέρθηκε σε δημοπρασία μέσω της γνωστής ιστοσελίδας «eBay».