Τις διακόσιες μονάδες έπιασε η Bugatti Chiron


Σε μια απροσδόκητη εμπορική επιτυχία εξελίσσεται η Bugatti Chiron η οποία έχει ήδη παραχθεί σε διακόσιες μονάδες παρά την αστρονομική τιμή της που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/7/2019

Αν αναρωτιέστε σε ποιους μπορεί να απευθύνονται προτάσεις όπως η Bugatti Chiron κι αν υπάρχει κοινό το οποίο είναι διατεθειμένο να καταβάλλει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει ένα τετράτροχο, η απάντηση έρχεται από τo Mulsheim της Γαλλίας όπου η σαμπάνια ρέει άφθονη με αφορμή την παραγωγή της διακοσιοστής Chiron.

Το hypercar των 1.500 ίππων εξελίσσεται σε μια απροσδόκητη εμπορική επιτυχία για την Bugatti, καθώς πολύ πιο σύντομα απ’ ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι της γαλλικής φίρμας υπολόγιζαν έχουν ήδη βρει ιδιοκτήτη τα 400 από τα 500 αντίτυπα του αυτοκινήτου.

Μάλιστα τα 200 έχουν ήδη παραχθεί, ενώ δεν αποκλείεται η Bugatti να προχωρήσει και στην παραγωγή ειδικών εκδόσεων της Chiron ώστε να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί άλλωστε και με στην περίπτωση της Veyron, ενώ προσφάτως η Bugatti δεν δίστασε να δημιουργήσει τη μία και μοναδική La Voiture Noire, τιμολογώντας την στα 16,7 εκατομμύρια ευρώ.