Το 2020 οι πωλήσεις του Nissan GT-R50 by Italdesign


Η Nissan θα παρουσιάσει το μοντέλο παραγωγής του GT-R50, πoυ σχεδιάστηκε από την Italdesign, στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν εντός της επόμενης χρονιάς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 6/12/2019

Η παρουσίαση του πρωτότυπου Nissan GT-R50, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον οίκο Italdesign, δημιούργησε αίσθηση όχι μόνο με τη μορφή του αλλά και με την τιμή του. Η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-15 Μαρτίου 2020, την έκδοση παραγωγής της συγκεκριμένης έκδοσης του GT-R.

Καθένα από τα μόλις 50 αριθμημένα GT-R50 by Italdesign που κατασκευαστούν θα κοστίζει περίπου 1.200.000 ευρώ, προ φόρων και όποιου επιπλέον εξοπλισμού επιλέξει ο ιδιοκτήτης του. Απευθύνεται κυρίως σε συλλέκτες και δημιουργήθηκε για να εορταστούν τα 50 χρόνια ύπαρξης του Nissan GT-R στην αγορά, που συμπληρώνονται εφέτος, αλλά και τα 50 χρόνια του σχεδιαστικού οίκου Italdesign που συμπληρώθηκαν το 2018. 

Το Nissan GT-R50 by Italdesign βασίζεται στην έκδοση GT-R Nismo και ο V6 3.8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του αποδίδει 720 PS. Όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους προς το τέλος του 2020 και καθένα από αυτά θα μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς η δυνατότητα εξατομίκευσης που παρέχει η Nissan και η Italdesign είναι μεγάλη.