To Ford EcoSport αναβαθμίστηκε… και αγρίεψε!


Η Ford διευρύνει την Active γκάμα της με την σχετική έκδοση του EcoSport που προστίθεται στα Fiesta και Focus.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: FORD
  • 6/11/2020

To γνωστό EcoSport συνεχίζει με ένα νέο μέλος στην γκάμα του και ως μια εναλλακτική απέναντι στο νεότερο Puma. Στην λογική των Active εκδόσεων απέκτησε μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση η οποία διαμορφώνεται από την προσθήκη των πλαστικών περιμετρικά του αμαξώματος, την ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τις νέας σχεδίασης ζάντες 17’’ και το χαρακτηριστικό χρυσαφί χρώμα. 

Ο διάκοσμος διαφοροποιείται στις νέες επενδύσεις των νέων σπορ καθισμάτων, στις δερμάτινες επενδύσεις σε διάφορα σημεία του ταμπλό, στις πόρτες των οποίων μέρος είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος κ.α. Κατά τα υπόλοιπα υπάρχει μια απλή οθόνη 7’’ για το infotainment με τους χώρους να παραμένουν απαράλλαχτοι.

Κάτω από το καπό συνεχίζει ο γνωστός 1.000άρης Ecoboost με τους 125 ίππους και τα 170 Nm ροπής να μεταφέρονται στους μπροστινούς τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων. Σχετικά με τις επιδόσεις η επιτάχυνση για το 0-100 χλμ./ώρα πραγματοποιείται μέσα σε 11 sec με την τελική να αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα. Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η έκδοση Active θα ισχύει και για την diesel 1.5 έκδοση.