To Jimny είναι το ‘World Urban Car’ του 2019


To καινούργιο Suzuki Jimny ψηφίστηκε ως το «World Urban Car» για τη φετινή χρονιά, από τα μέλη που απαρτίζουν τον θεσμό «World Car Awards».

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 20/4/2019

Ο θεσμός του «World Car Awards» («WCA») υπάρχει από τις αρχές του 2004 και σε αυτόν συμμετέχουν δημοσιογράφοι του αυτοκινητικού Τύπου από 26 χώρες ανά τον κόσμο.

Το βραβείο για το «World Urban Car» άρχισε να απονέμεται από το 2017 και εφέτος το καινούργιο Suzuki Jinmy είναι αυτό το οποίο διακρίθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία, με 697 ψήφους. Το νέο τετρακίνητο μοντέλο επικράτησε μεταξύ συνολικά πέντε τα οποία είχαν προκριθεί για την τελική ψηφοφορία.

Ο κ. Toshihiro Suzuki, Πρόεδρος της «Suzuki Motor Corporation», δήλωσε σχετικά: «Εμείς στη Suzuki, νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που το νέο Jimny έλαβε αυτό το ξεχωριστό βραβείο κι αυτή την τιμητική διάκριση! Το Suzuki Jimny είναι το μοναδικό, συμπαγές, αυθεντικό τετρακίνητο off-roader στην αγορά! Εμείς στη Suzuki είμαστε πιστοί σε αυτό το concept και φροντίζουμε να διατηρούμε αναλλοίωτη την ταυτότητα του αυτοκινήτου εδώ και σχεδόν 50 χρόνια».

Ο κ. Suzuki συνέχισε λέγοντας: «Το Jimny, αναμφίβολα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς και πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν την οδηγική εμπειρία, τον μοναδικό ρετρό σχεδιασμό του καθώς και τις αξεπέραστες επιδόσεις του, τόσο σε on-road όσο και σε off-road διαδρομές. Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εξ’ ονόματος των πελατών μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη στο πάθος μας να κατασκευάζουμε συναρπαστικά αυτοκίνητα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας στην καθημερινή τους ζωή».