Το καινούργιο Defender στη νέα ταινία του James Bond (Video)


Ένα από τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στην καινούργια ταινία του διάσημου πράκτορα James Bond θα είναι και το νέο Land Rover Defender.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 13/11/2019

Η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρής διάρκειας βίντεο στο οποίο φαίνονται σκηνές από τα γυρίσματα που γίνονται για τη νέα ταινία του διάσημου μυστικού πράκτορα «007», η οποία έχει τίτλο «No time to die» και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες (sic) από τον προσεχή Απρίλιο. Στο σύντομο βίντεο βλέπουμε να οδηγούν το καινούργιο Land Rover Defender οι stuntmen Jess Hawkins και Lee Morrison καθώς και η stuntwoman Jess Hawkins.

Το αυτοκίνητο είναι ειδικά διασκευασμένο για τις σκηνές δράσεις. Πρόκειται για την έκδοση 110 X, δηλαδή την πιο μακριά σε μήκος και την καλύτερα εξοπλισμένη από τις υπάρχουσες του καινούργιου μοντέλου, διαθέτει roll cage, το αμάξωμα του είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα το οποίο ονομάζεται «Santorini» και έχει τροχούς διάστασης 20 ιντσών. Να σημειώσουμε ότι το νέο Defender δεν είναι το μόνο όχημα της Land Rover στην ταινία.

Εκτός αυτού, θα υπάρχουν ένα Range Rover Sport SVR, ένα Defender III και ένα Range Rover πρώτης «γενιάς». Η πρώτη φορά που κάποιο μοντέλο της αγγλικής εταιρείας εμφανίστηκε σε ταινία με πρωταγωνιστή τον James Bond ήταν η «Octopussy», το 1983.

Παρακάτω μπορούμε να δούμε το σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond.