Το νέο Dacia Duster και σε έκδοση “Extreme”


Η Dacia δημιούργησε μια ακόμα καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση του επανασχεδιασμένου Duster την οποία ονομάζει «Εxtreme» και η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 13/1/2022

Το Duster, δημοφιλές crossover/SUV μοντέλο της Dacia, ανανεώθηκε πρόσφατα, ως γνωστόν. Με την ευκαιρία, οι άνθρωποι της ρουμανικής εταιρείας αναβάθμισαν τον εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις του, αλλά αποφάσισαν να προσφέρουν και μία ακόμα πιο πλούσια την οποία ονόμασαν «Extreme».

Αυτή θα διατίθεται τόσο στη δικίνητη όσο και στην τετρακίνητη εκδοχή τού μοντέλου και έχει τη φιλοσοφία της περιορισμένης έκδοσης. Έτσι το Dacia Duster Extreme, όπως ονομάζεται, διακρίνεται εξωτερικά από την πορτοκαλί χρώματος γραμμή που υπάρχει στη μάσκα του οχήματος και στο κάλυμμα των εξωτερικών καθρεφτών, όπως και στο λογότυπο ονομασίας του μοντέλου στο πίσω μέρος και στις ράγες οροφής.

Το αμάξωμα θα διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων και το εικονιζόμενο γκρι το οποίο ονομάζεται «Urban Gray», ενώ θα διατίθεται με ειδικής σχεδίασης για την περίσταση ζάντες διάστασης 17 ιντσών. 

Στο εσωτερικό του, το Dacia Duster Extreme έχει νέας απόχρωσης δερμάτινη επένδυση και, επίσης, πορτοκαλί στοιχεία στο ταμπλό και την κονσόλα. Το επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει όλα τα στοιχεία της έκδοσης «Prestige», ωστόσο σε αυτή περιλαμβάνονται περισσότερα στοιχεία όπως: ρυθμιστής ταχύτητας, σύστημα προειδοποίησης «τυφλού σημείου», σύστημα πλοήγησης «Media Nav Evolution» με έγχρωμη οθόνη 8,0 ιντσών, μπάρες οροφής σε χρώμα χρωμίου, δύο θύρες USB για τους πίσω επιβάτες, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, κ.ά.