Το νέο Fiat 500 μπορεί και απολυμαίνει τα προσωπικά σου αντικείμενα (videos)


Σε μια εποχή που η υγιεινή είναι πιο σημαντική από ποτέ, η FIAT παρουσιάζει μια έξυπνη και πρακτική ιδέα που συνοδεύει το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500.

  • 5/7/2022

Η FIAT παρουσιάζει το Sanitizing Glove Box, μια καινοτόμα λύση τεχνολογίας που σαν στόχο έχει να βελτιώσει την υγιεινή των επιφανειών των προσωπικών αντικειμένων. Με το Sanitizing Glove Box οι σχεδιαστές της FIAT εκμεταλλεύτηκαν το χώρο που προσφέρει το ντουλαπάκι του συνοδηγού ώστε να δημιουργήσουν μια συσκευή η οποία απολυμαίνει μέσω ακτινοβολίας UVC τους ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς, οι οποίοι βρίσκονται σε προσωπικά αντικείμενα, όπως είναι για παράδειγμα οι συσκευές κινητών τηλεφώνων και τα κλειδιά.

Η σύλληψη είναι αρκετά απλή, η χρήση εύκολη και παράλληλα η συσκευή δεν επιβαρύνει το διαθέσιμο χώρο που προσφέρει το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Ο χρήστης το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να τοποθετήσει τα προσωπικά αντικείμενα που θέλει να απολυμάνει στο ντουλαπάκι, να το κλείσει και να ενεργοποιήσει τη σχετική λειτουργία.

Η διαδικασία απολύμανσης διαρκεί 3 λεπτά και είναι απολύτως αθόρυβη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι επιφάνειες των αντικειμένων έχουν απαλλαγεί από τους βλαβερούς μικροοργανισμούς σε ποσοστό 99%.

Η αναζήτηση μιας πρακτικής λύσης για την απολύμανση των προσωπικών αντικειμένων μέσω του Sanitizing Glove Box, εφαρμόζεται για πρώτη φορά από μια αυτοκινητοβιομηχανία και βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό των FIAT 500 (RED) και 500 La Prima by Bocelli.

Δείτε τα videos…