Το νέο Jeep Avenger βγήκε στους δρόμους για χάρη ψηφιακής σειράς (video)


Λίγες μέρες μετά την παρουσίασή του στο Παρίσι, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jeep μάς «ξεναγεί» σε μια όμορφη διαδρομή στους Δολομίτες.

  • 24/10/2022

Το νέο Jeep Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας, παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού πριν από λίγες μέρες, μαζί με την Concept 4X4, επίσης ηλεκτρική, έκδοσή του.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του στο κοινό, τo νέο Jeep Avenger αναλαμβάνει δράση, παρουσιάζοντας μέσω μιας σειράς videos το χαρακτήρα του. Έξυπνο, διασκεδαστικό και μοντέρνο, το νέο SUV στοχεύει σε όσους αναζητούν ένα συμπαγές, αλλά ευρύχωρο Jeep με συνδυασμό τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και δυνατότητων εντός και εκτός δρόμου.

Στα συνολικά τρία επεισόδια, η Γερμανίδα παρουσιάστρια Rabea Schif, θα συνοδεύσει τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους στην αναζήτηση των χαρακτηριστικών του νέου Avenger, τα οποία συμπυκνώνονται στην έκφραση «Concentrated Freedom»Συμπυκνωμένη Ελευθερία») που συνοδεύει το νέο μοντέλο.

Χάρη στην αυτονομία των 400 km - έως 550 km σε αστικές συνθήκες - και τους πρακτικούς τρόπους φόρτισης, το Avenger δίνει τη δυνατότητα για όμορφα ταξίδια, όπως αυτό του πρώτου επεισοδίου της online σειράς. Σε αυτό, η Rabea Schif συνοδεύει στους Δολομίτες τον Ιταλό πρωταθλητή του Surf, Leonardo Fioravanti. Δύο άνθρωποι με πολύ δυναμικό τρόπο ζωής, συναντιόνται με το Jeep Avenger, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στη φύση.

Το Avenger με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, τις οθόνες υψηλής ανάλυσης συνολικής διάστασης 20,5 ιντσών, αλλά και τις έξυπνες χρηστικές λύσεις που προσφέρει το εσωτερικό του, δίνει το πρώτο δείγμα γραφής του.

Αντίστοιχα μέσω της εφαρμογής Jeep Mobile App και τον ενσωματωμένο φορτιστή 100 kW, η διαδικασία της αναζήτησης φορτιστή και η ίδια η φόρτιση γίνονται μια πολύ πιο απλή διαδικασία. Σε μόλις 3 λεπτά το Avenger σε κατάλληλο δίκτυο φόρτισης μπορεί να ανακτήσει αυτονομία 30 km, ενώ σε 24 λεπτά το επίπεδο φόρτισης ανεβαίνει από το 20% στο 80%.

Δείτε στο video που ακολουθεί το πρώτο επεισόδιο: