Το πρώτο NFT της Chevrolet ήταν σκέτη αποτυχία


H πρώτη επαφή της Chevrolet με το Web3 δεν κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας δεν σκοπεύουν να το βάλουν κάτω και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους.  

  • 3/7/2022

Ήταν μέσα Ιουνίου όταν η Chevrolet πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στον μαγικό κόσμο των NFT σχεδιάζοντας ένα ψηφιακό έργο τέχνης, μια πράσινη Corvette Ζ06την οποία έβγαλε προς δημοπρασία μαζί με ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο θα παραδιδόταν στο νέο του κάτοχο με το Ζ07 package, ζάντες από carbon αλλά και με έναν μοναδικό κωδικό που θα δήλωνε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Και ενώ όλοι περίμεναν να δουν που θα μπορούσε να φτάσει η τιμή αυτού του πακέτου, το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρξει ενδιαφέρον και να μην κατατεθεί ούτε μια προσφορά!

Οι διοργανωτές της δημοπρασίας αποφάσισαν να επεκτείνουν για επιπλέον 24 ώρες τη διαδικασία ωστόσο ούτε τότε προέκυψε ενδιαφέρον, με την κατάρρευση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες εβδομάδες να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Η αρχική τιμή που είχε οριστεί για το «Own The Color», όπως είχε ονομαστεί το project, ήταν τα 206 ETH (περίπου 230.000 δολάρια)

«H πρώτη μας επαφή με το Web3 ήταν εκπαιδευτική και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε τρόπους για να αξιοποιούμε την τεχνολογία προς όφελος των πελατών μας. Το “Own The Color” μάς έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε σχέσεις με ηγέτες της NFT κοινότητας και να εφαρμόσουμε όλα αυτά που μάθαμε σε μελλοντικά μας projects», ήταν το σχόλιο του Trevor Thompkins εκ μέρους της Chevrolet.