Το Renault Clio απέκτησε νέα έκδοση με τιμή κάτω από 17.000 €


Το νέο Renault Clio γίνεται ακόμα πιο προσιτό, με νέα εισαγωγική έκδοση που απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει καθημερινά στο δακτύλιο.

  • ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ
  • 16/4/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault κάνει πιο προσιτό το νέο Clio στους υποψήφιους αγοραστές, με τη διάθεση καινούριας εισαγωγικής έκδοσης σε χαμηλή τιμή.

Πρόκειται για την παραλλαγή Clio authentic SCe 65, η οποία εφοδιάζεται με 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,0 L, ο οποίος αποδίδει ισχύ 65 PS στις 6.250 rpm και ροπή 95 Nm στις 3.600 rpm και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Για τα 0-100 km/h απαιτούνται 17,1 sec ενώ η τελική ταχύτητα είναι 160 km/h.

Η έμφαση δεν δίνεται στις επιδόσεις, αλλά στη χαμηλή κατανάλωση και τις αντίστοιχου επιπέδου εκπομπές ρύπων. Για του λόγου το αληθές, η συγκεκριμένη έκδοση έχει μέση κατανάλωση 5,2-5,3 L / 100 km και εκπομπές CO2 118-119 gr/km. Έτσι, όχι μόνο απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, αλλά μπορεί να μπαίνει καθημερινά στο δακτύλιο της Αθήνας.

Αν και πρόκειται για την εισαγωγική έκδοση του νέου Clio, το επίπεδο εξοπλισμού της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 6 αερόσακους, air condition, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης, αλλά και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, πίνακα οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7 ιντσών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες και αισθητήρες φώτων και βροχής.

Η τιμή της νέας έκδοσης Renault Clio authentic SCe 65 στην ελληνική αγορά ορίζεται σε 16.980 € ή από 133 €/μήνα, με 50% προκαταβολή, επιτόκιο 6,9%&0,6% και εξόφληση σε 84 μήνες.

Για να δείτε τις τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων του δημοφιλούς hatchback της γαλλικής φίρμας πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Test Drive: Νέο Renault Clio TCe 100 LPG - Το εξαιρετικά οικονομικό μοντέλο

Νέο Renault Captur: Αναβαθμισμένο, δυναμικό και με διαμορφώσιμο εσωτερικό (photos)

Έτσι θα έμοιαζε το νέο Renault 5 E-Tech σε cabrio έκδοση (photos)