Το σπίτι των ονείρων μας έχει «πιάτο» μια αγωνιστική πίστα


Οι Aμερικάνοι έχουν τον τρόπο τους να κάνουν και τα πιο ακραία πράγματα να φαίνονται εφικτά και η σουίτα πάνω από την πίστα του Charlotte Motor Speedway είναι η καλύτερη απόδειξη.

  • 10/11/2020

Για κάποιους το μέτρο στην χλιδή ποτέ δεν είναι αρκετό σε όλα τα πράγματα της ζωής, ακόμα και στους αγώνες αυτοκινήτου. Και σε μία από τις πιο γνωστές πίστες των ΗΠΑ, το Charlotte Motor Speedway βρίσκεται μία εξαιρετική απόδειξη ότι δεν υπάρχει ταβάνι στην επίδειξη του αφόρητα υψηλού πλούτου που κατέχουν.

Πρόκειται για μία υπερπολυτελή σουίτα δύο δωματίων (και όταν οι Αμερικάνοι λένε δωμάτια εννοούν σχεδόν διαμέρισμα για τα δικά μας μέτρα) και βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου το οποίο ονομάζεται First Turn Towers με δική του είσοδο και όλες τις παροχές για άνετη και χλιδάτη παρακολούθηση του αγώνα.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο αγώνας που μπορείς να παρακολουθείς από την άνεση του καναπέ ή του κρεβατιού σου. Οι παροχές είναι πολλές μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο μπαρ, μία τεράστια τραπεζαρία και μία σειρά από πολυθρόνες ώστε να απολαμβάνουν και οι καλεσμένοι τον αγώνα από την μεγάλη τζαμαρία. 

Όσο για την τιμή του αυτή εκτιμάται περίπου στο μισό εκατομμύριο ευρώ στις ημέρες μας, έχοντας πουληθεί λίγο πιο πάνω την τελευταία φορά που βγήκε σε δημοπρασία το 2012. Μία τιμή που φαντάζει λογική για τα 130 τετραγωνικά της και τις τέσσερις θέσεις ιδιωτικού πάρκινγκ.