Το Suzuki Jimny μετασχηματίζεται σε διπλοκάμπινο


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ SUZUKI JIMNY, ΜΕ ΤΙΣ PICKUP ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ OFFROADER ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: Kolesa.ru
  • 27/9/2019

Ένα ακόμα σχεδιαστικό project που θέλει το Suzuki Jimny να μετασχηματίζεται σε ένα συμπαγών διαστάσεων pickup έρχεται στο φως της δημοσιότητας, υπενθυμίζοντας τις… ανεξερεύνητες δυνατότητες του δημοφιλούς offroader.

Αυτήν τη φορά η pickup εκδοχή του Suzuki Jimny έρχεται από τη Ρωσία και ειδικότερα από το Kolesa.ru το οποίο φιλοξενεί τα ψηφιακά σχέδια του Nikita Chuikno, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πτυχή του ιαπωνικού τετράτροχου.

Σε αντίθεση, μάλιστα, με ότι έχουμε δει στο παρελθόν, το εν λόγο project θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει η έκδοσης παραγωγής ενός διπλοκάμπινου pickup που θα μοιράζεται τις σχεδιαστικές και τεχνικές προδιαγραφές του ήδη γνωστού Jimny.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και η ίδια η Suzuki έχει παρουσιάσει αντίστοιχου ύφους πρωτότυπες κατασκευές χωρίς ωστόσο να έχει περάσει στην παραγωγή κάποια από αυτές.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Suzuki Jimny και την αντιπαράθεση δύο αυθεντικών και συνάμα προσιτών offroaders στα ελληνικά χώματα.