Το Tesla Cybertruck «διαλύει» μια Porsche 911 (Video)


ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ PORSCHE 911 ΕΙΝΑΙ ΤΟ TESLA CYBERTRUCK ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ VIDEO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ PICKUP.

  • 30/11/2019

Πριν από μερικούς μήνες με δηλώσεις του ο Elon Musk είχε καταστήσει σαφές ότι το Tesla Cybertruck θα είναι ταχύτερο από μια Porsche 911. Βέβαια μη γνωρίζοντας εκείνη την περίοδο τις προδιαγραφές του φουτουριστικού pickup πολλοί έσπευσαν να χλευάσουν τον Mr Tesla, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι μετράει τα λόγια του ή αν προτιμάτε τα tweet του.

Έτσι, λοιπόν, όταν ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του Tesla Cybertruck οι άνθρωποι της καλιφορνέζικης φίρμας δεν έχασαν την ευκαιρία να προβάλλουν ένα video το οποίο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμού του Elon Musk, εμφανίζοντας το ηλεκτροκίνητο pickup να επιταχύνει ταχύτερα από μια Porsche 911.

Από οποιαδήποτε Porsche 911, δεδομένης της ικανότητάς του να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε σχεδόν τρία δευτερόλεπτα, επίδοση αρκετή για να το τοποθετήσει ανάμεσα στα ισχυρότερα supercars των ημερών μας.

Το video με πρωταγωνιστές το Cybertruck και την 911 αναμένεται να τροφοδοτήσει έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Tesla και την Porsche μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν με φόντο τη διεκδίκηση του τίτλου του ταχύτερου ηλεκτροκίνητου sedan στην πίστα του Nurburgring.