Το Tesla Cybertruck «διαλύει» μια Porsche 911 (Video)


Ταχύτερο από μια Porsche 911 είναι το Tesla Cybertruck γεγονός που το επιβεβαιώνει video το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του φουτουριστικού και αμιγώς ηλεκτροκίνητου pickup.

  • 30/11/2019

Πριν από μερικούς μήνες με δηλώσεις του ο Elon Musk είχε καταστήσει σαφές ότι το Tesla Cybertruck θα είναι ταχύτερο από μια Porsche 911. Βέβαια μη γνωρίζοντας εκείνη την περίοδο τις προδιαγραφές του φουτουριστικού pickup πολλοί έσπευσαν να χλευάσουν τον Mr Tesla, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι μετράει τα λόγια του ή αν προτιμάτε τα tweet του.

Έτσι, λοιπόν, όταν ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του Tesla Cybertruck οι άνθρωποι της καλιφορνέζικης φίρμας δεν έχασαν την ευκαιρία να προβάλλουν ένα video το οποίο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμού του Elon Musk, εμφανίζοντας το ηλεκτροκίνητο pickup να επιταχύνει ταχύτερα από μια Porsche 911.

Από οποιαδήποτε Porsche 911, δεδομένης της ικανότητάς του να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε σχεδόν τρία δευτερόλεπτα, επίδοση αρκετή για να το τοποθετήσει ανάμεσα στα ισχυρότερα supercars των ημερών μας.

Το video με πρωταγωνιστές το Cybertruck και την 911 αναμένεται να τροφοδοτήσει έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Tesla και την Porsche μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν με φόντο τη διεκδίκηση του τίτλου του ταχύτερου ηλεκτροκίνητου sedan στην πίστα του Nurburgring.